Okategoriserade

Värdefulla tips är det dyraste i livet

Sponsrat inlägg i samarbete med Perfecta

Det finns nog inget här i livet som är så värdefullt som goda råd som håller. För gör man misstag kan ens misstag kosta väldigt mycket pengar. Tex om du ska göra en nybyggnation, underhåll eller flytt. Det är för en normal människa inte en vardags grej man gör och då gäller det att hitta ett företag som verkligen håller måttet.

En smygtitt i vårt sommarhus

Perfecta är ett specialiserat konsultföretag startat i Stockholm för några år sedan. Det kan vara bra om man bor i Stockholm och kan då besöka deras kontor för att gå igenom precis vad det är man behöver. Bor du utanför Stockholm fungerar det också. Tex jag bor i Industristaden i Uppsala och från oss tar det ca 40 minuter att komma fram till Stockholm. Jag kommer nog besöka kontoret för att gå igenom exakt vilken hjälp vi behöver. För det kan bli en dyr historia om man inte vänder sig till rätt företag som har ryktet om sig att vara seriösa.  De erbjuder förutom nybyggnation och flytt även andra tjänster. Ni kan gå in på deras hemsida och titta så får ni veta mer om allt de hjälper till med.  Vi är på väg att köpa ett litet sommarhus eller stuga om vi ska var noga. Då kommer vi behöver göra en fasadbesiktning detta för att vi vill skriva upp allt om besiktningen och är noga båda när vi köper och säljer denna lilla stuga. Vi vill ha dokument på allt så därför funderar på att anlita detta företag som har rykte om sig att vara väldigt duktiga.

Det vår familj kommer behöva med vår stuga är följande:

✅ Nybyggnation detta har jag beskrivit ovan

✅ trappstädning då vi har en trappa som inte är enklaste att städa själv

Vad innebär stambyte?

Stambyten och stamrenoveringar är omfattande arbeten där planering och erfarenhet är avgörande för ett lyckat resultat. Det är helt enkelt stommen på hela ditt hus eller lägenhet det som brukar kosta mest i ens budget.

Perfecta har också sinne för humor på hemsidan ser man som en medicin förpackning där de skriver att de tar hand om din oro. Denna lilla gest gör att jag blir så glad och då känner jag och min familj oss trygga. Jag har alltid sagt att folk med humor är folk som har något högre IQ än resten av befolkningen. Ska bli spännande och planera vår stambyte av vårt sommarhus. Som jag alltid säger ta goda råd så att din historia inte blir en dyr historia. Den kloke gör inte egna misstag utan lär sig av andras misstag. Varför ska man göra egna misstag här i livet? Gör inga misstag utan ta mina goda råd här på bloggen då jag ändå är en mamma med två döttrar så vet jag vad jag talar om. På 7 år har vi dessutom flyttat 7 ggr så vi har verkligen erfarenhet av allt inom stambyte, trappstädning ja allt du kan tänka dig inom fastigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *