Okategoriserade

Kunskap i teori

Vill du lära dig mer ?

All kunskap är viktig. Vad det än är, men det kan också vara rätt mycket man ska lära sig. Att lära sig all när det gäller teori när du ska ta körkort kräver en hel del.

“Hur fort får jag köra om jag hyr ett släp ?” Det kan vara en utav dom frågor du har när du ska plugga teori. Och många utav dom svaren finns faktiskt tillgängliga på ett enkelt sätt.

Teori

Både i App Store och Google Play finns det en app som heter Teoricentralen. Den är jättebra att ladda ner om du ska börja ta ditt körkort eller om du redan håller på och tar ditt körkort.

teori

Här finns allt som du behöver veta för att du ska kunna ta ditt körkort. Du behöver ingen bok, inga häften eller papper och penna. Du behöver egentligen bara din mobil.

Dessutom kan du nu läsa, testa och kolla runt var du än befinner dig. Står du i en matkö som sakta makar fram kan du istället för att spela något spel på mobilen gå in och läsa trafikregler. Det kanske inte är lika roligt, men du närmar dig ditt körkort mer och mer ju oftare du använder appen.

Dessutom finns det en bra teknik i appen som lär sig vad du kan och inte kan. Den hjälper dig att bli bättre och bättre för varje gång du är inne på appen. Och när den märker att det är dax för dig att köra det stora provet hos Trafikverket kommer den att säga till. Det tycker jag låter superbra.

Trafikregler, bilder på vägmärken, prover och en stor faktabank. Det är dom stora bitarna som finns i appen. Om du sen vill ha personlig hjälp av en körlärare kan du också chatta med en på sidan eller appen. För vill du sitta framför en dator emellan kan du också göra det med din mailadress för att hålla dig uppdaterad.

Så gå in och ladda ner appen eller titta på din dator och titta runt. Jag tror att du kommer att få det lättare nu med detta sätt att plugga istället för att hålla reda på allt i boken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *