En ostbricka med bara prickig korv

Här nedan ser ni en härlig blandning av skinka och prickig korv

Barnen älskade all korv som serverades bl.a skinka, kalkon och kyckling korv.

En ostbricka med bara prickig korv är inte bara ett udda val, utan även ett sätt att sticka ut och skapa en intressant och unik smakupplevelse. Att kombinera en variation av olika typer av prickig korv på en ostbricka kan vara ett spännande sätt att utforska olika smaker och texturer.

Prickig korv, även känd som salame cotto, är en italiensk korv som kännetecknas av sina karaktäristiska vita fläckar eller prickar. Denna korv görs genom att blanda kryddad köttfärs med kryddor och sedan pressa den i en korvrulle innan den tillagas. Den resulterande korven har en rik smak och en fast textur som gör den till ett populärt tillbehör till många olika rätter.

När man kombinerar prickig korv med ost på en ostbricka, kan man skapa en intressant kontrast mellan den salta och kryddiga smaken av korven och den milda och krämiga smaken av osten. En ostbricka med bara prickig korv kan innehålla olika typer av prickig korv, såsom pepparoni, chorizo och soppressata, för att ge en variation av smaker och texturer. Man kan också lägga till andra tillbehör såsom oliver, nötter och frukter för att komplettera smakerna på brickan.

Att servera en ostbricka med bara prickig korv kan vara ett spännande och annorlunda sätt att bjuda på en aptitretare eller en lättare måltid till sina gäster. Genom att välja högkvalitativa ostar och korvar kan man skapa en upplevelse som är både god och minnesvärd för alla som deltar.

Så nästa gång du planerar en middag eller en fest, överväg att inkludera en ostbricka med bara prickig korv för att förvåna och imponera på dina gäster. Det är ett enkelt sätt att sticka ut och skapa en unik smakupplevelse som kommer att bli ett minne för livet.

Vad innebär barnkalas?

Att ha ett barnkalas innebär inte bara tårta och paketöppning. Man måste roa barnen också så att dom har lite roligt att göra under tiden också. Och då kan man planera några lekar som alla är med på. Dom flesta barn tycker om ballonger och då man man ha ett ballong race. Då får alla barnen en upplåst ballong mellan knäna och när man säger till dom att dom ska starta ska dom gå till en speciell mållinje. Med ballongen mellan knäna. Och man får inte hålla ballongen med händerna. Många försöker gå så fort dom kan, men det bästa är att hoppa små skutt framåt.

Sen finns det självklart många andra små lekar man kan göra som stafetter av olika slag, som musik då man ställer upp stolar rygg mot rygg en mindre än så många barn som är med. Sen sätter man på musiken och barnen går runt alla stolar tills man stannar musiken. Den som inte får en stol åker ut och så tar man bort en stol till. Ända tills det bara är en stol kvar och två barn som tävlar om den sista stolen.

Tema kalas

Många har teman på sina kalas. Flickor brukar ofta ha nån slags prinsess tema och pojkar kanske fotboll eller något med bilar. Och sen beror det ju på vad det är för tid på året som man ska ha kalaset. Under Halloween är det populärt att ha en halloweenfest med häxdryck och godisfingrar. Och under sommaren kan man göra ännu mer då man kan vara ute. Och har man pool i trädgården så kan man ha ett poolparty. Vid påsk kan man ha påsktema med kycklingar och påskägg.

När barnen går hem

Ett barnkalas brukar vara mellan en till tre timmar. Men det beror på hur gamla barnen är och vad man har för slags kalas. Och en sak som jag tycker är kul för barnen när dom går hem är att dom får en påse med sig hem med någonting.

Det behöver ju inte vara just godis i påsen för det finns massa annat kul man kan lägga ner. Och där beror det ju också på hur gamla barnen är. Är dom väldigt små kan man köpa små russinpaket och lägga i påsen tillsammans med kanske en liten gubbe av nått slag. Är barnen äldre kan man lägga i nått liknande och vill man satsa lite mer pengar på grund av något så köper man lite dyrare och finare godis En fin klubba, en nyckelring eller någonting som ni vet att barnen tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *